Maak ruimte vrij voor jezelf !

on

Heb je het gevoel dat je de wereld op jouw schouders meedraagt ? Wil je eigenlijk “genoeg” roepen maar ga je ondertussen door met die olifant op je rug ?

Je weet wellicht dat veel rommel de werking van jouw computer vertraagd dus verander je regelmatig software, verwijder je oude e-mails, foto’s en documenten of apps die je niet meer gebruikt zodat de pc weer vlotjes werkt.

Idem met jouw geloofssystemen, gedachten en gevoelens over jezelf, jouw relaties, jouw omgeving… Vaak sleur je ook de overtuigingen en beperkende gedachten mee van ouders, leraars, vrienden en vijanden… Je neemt dingen over die – als je eerlijk zou zijn tegen jezelf – jou niets opbrengen !

Dat kan een gevoel zijn van nooit genoeg te zijn, steeds hard te moeten werken om goedkeuring te krijgen, het kunnen gedachten zijn dat je helemaal niets waard bent, dat je jouw dromen niet kan bereiken, het lijstje kan eindeloos doorgaan…

Veel van deze ballast kan de vuilbak in als je beseft dat het JOU ontrieft. Het houdt jou enkel tegen datgene te bereiken dat je zelf wil.

wallpaper-vintage-girl-photo-vintage-girl-running-grass-sun

Je hebt controle over jouw geest, gevoelens, en gedrag maar zolang wat je gelooft of wat je voelt diep verborgen blijft in jouw onbewuste, zal je met triggers te maken krijgen van deze schaduwzijde en er steeds mee geconfronteerd worden.

Tenzij je beslist om niet meer het hoofd in het zand te steken ! Het is aan jou om jou bewust te worden van al die beperkingen die jou tegenhouden om gelukkig, succesvol of gezond te zijn !

Als je ervoor kiest om aan jezelf te werken zal je merken dat je vlug het roer in handen kunt nemen en zelf de richting kunt kiezen die je uitgaat.

De hulpmiddelen die een coach je kan aanreiken zijn echt eenvoudig toe te passen. Misschien hebben ze wel wat tijd nodig en inzet van jou, maar je zal stap voor stap vooruitgang maken en merken dat bewust in het leven staan echt niet zo moeilijk is !

Phuro! Be inspired!

info@phuro.be

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. shivatje schreef:

    Het leven is niet moeilijk maar soms moet het even gestuurd worden. En als men daarvoor openstaat dan geniet je zonder een druk of een last te voelen.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s