In de knoop ? Laat los !

on

Jouw negatieve gedachten en zelfpraat kunnen knopen veroorzaken in jouw hoofd. Hoe sterker de emoties verbonden aan deze gedachten, hoe strakker de knopen kunnen komen vast te zitten en des te moeilijker het wordt om deze te ontwarren.

Deze knopen zullen ook gelijkgestemde gedachten en emoties naar zich toetrekken ! Voor je het weet zit je in een eindeloze loop van intern getater dat niet meer te stoppen valt.

De constante stroom aan negatieve gedachten maakt dat jouw lichaam onder spanning komt te staan en dat je allerlei lichamelijke ongemakken begint te ervaren… Omdat je geen uitlaatklep vindt voor deze negativiteit en deze dan maar verbergt, komen vervelende emoties vast te zitten in jouw lichaam !

Mocht je bij jezelf kunnen opmerken hoe je je voelt over een probleem en het gevoel bewust zou loslaten, dan zou het kerngeloof dat met het probleem gepaard gaat spontaan beginnen op te lossen.

Wanneer je jouw lichaam van dat gewicht verlost en van die pijn verlicht, dan snijd je als het ware een koord door tussen jou en jouw frustraties, angsten en nervositeit. Er komt terug ruimte vrij zodat de energie weer kan stromen en jij terug een klare kijk hebt !

Phuro! Be inspired!

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. shivatje schreef:

    Energie laten stromen in je lichaam is het belangrijkste.
    Al zit je met knopen, bekijk en handel. Dan kan je verwerken en loslaten en stroomt alles zoals het hoort.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s